fbpx

Mijn naam is Desiree en ik ben een gepassioneerde coach met een missie om mensen te begeleiden naar een gezondere levensstijl door middel van krachttraining, juiste voeding en het optimaliseren van hun algehele lifestyle. Een coach die samen successen viert. 

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt.

Met mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer ben ik toegewijd aan het bieden van persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan mijn cliënten op hun reis naar fysieke en mentale welzijn. Mijn benadering is holistisch, waarbij ik niet alleen focus op het behalen van fitnessdoelen, maar ook op het creëren van een duurzame levensstijl die afgestemd is op de individuele behoeften en doelen van mijn cliënten.

Coachen in krachttraining en uithoudingsvermogen:

Mijn expertise ligt in het ontwikkelen van op maat gemaakte krachttraining programma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke doelen, of het nu gaat om spieropbouw, gewichtsverlies, of het verbeteren van algehele fitheid. Samen zullen we werken aan het vergroten van kracht, uithoudingsvermogen en het bereiken van een gezond lichaam.

Lifestyle Coaching:

Voeding speelt een cruciale rol in het behalen van fitnessdoelen. Ik bied deskundige begeleiding bij het leren aanpassen van je voedingskeuzes die passen bij jouw levensstijl en bijdragen aan jouw doelstellingen. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten die duurzame resultaten gaan opleveren.
Maar een gezonde levensstijl omvat meer dan alleen fitness en voeding. Ik zal je coachen op aspecten zoals slaapgedrag, stressmanagement en het creëren van een evenwichtige routine die bijdraagt aan een algeheel gevoel van welzijn.

Mijn benadering van coaching gaat verder dan de sportschool, het is een reis van empowerment en zelfontdekking. Samen zullen we werken aan het overwinnen van obstakels, het vestigen van gezonde gewoonten en het bereiken van duurzame resultaten.

Laten we samen werken aan een sterker, energieker en gezonder leven.
Jouw persoonlijke transformatie.

Liefs,

Desiree